"Igennem flere år har Madkastellet og Sarah Kalmar samarbejdet om flere forskellige typer events. Jeg har altid fået den bedste service og kunne til enhver tid regne med at opgaven blev løst som aftalt. Ligeså er Sarah Kalmar god at have med helt fra brainstorm opstart til nedpakning og tak for i aften. Min varmeste anbefaling følger vores samarbejde."
Rasmus Elle, Head of Sales
Madkastellet
Sarah Kalmar og hendes fantastiske besætning hjalp med at planlægge og gennemføre vores "Company Day"-arrangement for alle vores 400 medarbejdere. Fra idé om tema og aktiviteter til praktisk ledelse af hele begivenheden, lykkedes det at få en fantastisk dag for os alle. Den ansatte NPS på 94 taler for sig selv!"
Visma e-conomic
"Company day 2022"
"Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Sarah Kalmar og hendes team på mange opgaver, store som mindre. De forstår at gribe en opgave, træde ind i et tæt samarbejde såvel som at køre selvstændigt og altid til stor tilfredsstillelse."
Sylvia Mark Andreasen, Partner
Kiwibirds
I 2022 havde FlexEvent fornøjelsen af Sarah Kalmars dygtige personale ved 2 store fester. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Sarah og hendes yderst kompetente overtjenere. Vi glæder os til 2023!
Emilie Randers Gylden, Event Manager
FlexEvent
"På Moltkes Palæ er Sarah Kalmar og hendes personale en trofast samarbejdspartner. Vi booker tjenere og garderobe personale til de fleste af vores selskaber og kan altid regne med at Sarah hurtigt får afsat vagterne. Sarahs personale fungerer socialt rigtig godt med vores eksisterende personale. Vi er meget glade for samarbejdet!"
Casper Bruun Jensen, Restaurant Manager
Moltkes Palæ

Copyright © 2024 All Rights Reserved Sarah Kalmar ApS

Scroll til toppen